woensdag 30 mei 2012

Zeeklassen dag 5

Hoi allemaal,

ondertussen zijn we allemaal alweer thuis.  Maar zoals beloofd nog een kort verslagje van onze laatste dag. 
Na een korte nacht (een andere zeeklassengroep had een erg luid feestje!) en een stevig ontbijt gingen we onze koffers inladen bij meester Guy.  Hij bracht alle koffers terug naar school en wij konden met ons rugzakje op stap.  Bedankt meester Guy!
We namen afscheid van de zee onder een stralende hemel (de eerste van de week!) en vertrokken met de tram naar Oostende.  Van daaruit gingen we met de trein naar Brugge.
Een laagje zonnecrème voor iedereen en dan de bootjes op.  Tijdens onze tocht op de Brugse Reien kwamen we allerlei interessante dingen te weten over Brugge: de gids vertelde over het Belfort, de lakenhallen, en het hotel waar Colin Farrel logeerde tijdens de opnamens van 'In Bruges'. 
Dat vonden vooral de juffen leuk!
We kregen er zowaar honger van: een lekker frietje en dat probleem was ook weer opgelost!
We gingen nog een aantal bezienswaardigheden op de Grote Markt bezichtigen en stapten dan terug richting station.
Een aantal leerlingen moesten ons aan de hand van een kaartje via de juiste weg tot daar brengen.  Gelukkig hadden we hier wat extra tijd voorzien, want soms zaten ze toch wel mis...
Nog een lekker koel drankje aan het station en dan de trein op richting Diepenbeek.
Het einde van een leuke week!

Voorlopig staan er in het album alleen de foto's van de Bonte Avond, het waren niet zo heel veel artiesten, maar ze deden het wel super!

Foto's van de laatste dag vind jehier.