woensdag 24 april 2013

Engeland dag 3

Dag 3 al...wat gaat de tijd snel.  Zouden we niet een dagje extra blijven?  ;-)
Na een hele rustige, lange nacht moesten we vanmorgen meer dan eens gaan zeggen dat het tijd was om op te staan... Ze waren duidelijk moe van de drukke dag.  Na een lekker ontbijtje speelden we nog eventjes met onze Engelse vrienden en stapten daarna op de bus richting Londen. 
We waren al snel onder de indruk van de drukte en de mooie gebouwen.  Onze superchauffeur bracht ons tot aan de Tower waar we van meester Bert een hele boeiende uitleg kregen over afgehakte hoofden, geknipte ravenvleugels, Beef Eaters, Traidors Gate, een koning met zes vrouwen en nog meer van die dingen.  Als je er wat meer over wil weten, moet je het morgenavond maar eens vragen aan je kapoen. 
We wandelden door naar Tower Bridge en stapten nadien op de boot richting Westminster.  Daar maakte vooral Elisabeth Tower met de Big Ben veel indruk op ons.
Natuurlijk moet je in Engeland ook eens naar de typische Guards gaan kijken.  We waren net op tijd om The Changing of the Guards te zien.  De ene guard had al wat meer moeite met stilstaan dan de andere.  Ondertussen waren we ook in de buurt van St James Park waar we natuurlijk op zoek gingen naar de schattige eekhoorntjes.
De chauffeur had voor ons al een lekkere burger bij Mc Donalds geregeld, dat smaakte!  Enkelen van ons wonnen zelfs nog een dessertje...
Nu spelen we nog eventjes buiten.  Onze kookmama's maken ondertussen nog een heerlijk pannenkoekje en dan kruipen we weer lekker ons bedje in.
Morgen alweer ons laatste dagje... we nemen voormiddag nog even afscheid van onze Engelse vrienden en kijken er dan heel erg naar uit om jullie al onze avonturen te komen vertellen!
Tot morgen allemaal!
Je vind hier nog wat foto's van vandaag.