vrijdag 22 november 2013

Belangrijk nieuws van Sinterklaas!

Deze ochtend vonden juf Els en meester Kamiel een bijzondere brief in de brievenbus... Het was een brief van Sinterklaas.
Dat kon je zien aan het mooie, rode lint en aan het zegel van de Sint. In de brief vertelt Sinterklaas dat hij in het Sintpaleis logeert. Dat is heel fijn...maar hij heeft een probleem! Omdat er 2 Zwarte Pieten héél luid snurken, kan hij niet slapen. Ook de ander Zwarte Pieten blijven wakker. Daarom vraagt hij of die 2 "snurk"-Pieten enkele nachten op onze school kunnen komen slapen. Alle kinderen van de school vinden het een superleuk idee. De "snurk"-Pieten zijn van harte welkom! Ze blijven slapen van donderdag 28/11 tot dinsdag 3/12. Op die dag komt Sinterklaas trouwens op bezoek in onze school.
We hebben dan ook meteen een briefje geschreven naar Sinterklaas om te zeggen dat hij de 2 Pieten naar onze school mag sturen. We zullen zorgen voor een gezellige slaap-plek en alles wat ze maar nodig hebben. We hopen wel dat ze het niet te bont zullen maken want soms zijn de Pieten wel echte deugnieten!
Spannend! We houden jullie op de hoogte!