vrijdag 29 november 2013

Zwarte Piet op school

28 november
Weten jullie wie hier slaapt? De snurk-Pieten! Bij de kleuters en in het lager stond een lekker bed voor hen klaar. De kinderen hebben het mooi versierd en allerlei spulletjes verzameld (dekens, kussens, knuffels, zaklamp, nachtlampje, pantoffels, pyjama,...). Zo netjes en leuk zag het er uit toen de kinderen van 5 en 6 al het verzamelde materiaal hadden klaargezet en er echt een gezellig plekje van hadden gemaakt. Laat die snurk-Pieten maar komen!

29 november
Maar wat een bende is dat toch! Echt, deze ochtend konden we onze ogen niet geloven. De snurk-Pieten hebben er een zootje van gemaakt. Rommel, kruimels op de grond, bed niet opgemaakt, broodje niet opgegeten,... Dat mogen wij thuis toch ook niet! Wat zou Sinterklaas hier van zeggen?

PS We hebben deze namiddag alles weer netjes opgeruimd. De Pieten kregen een proper bord en bestek, het bed werd opgemaakt en alle rommel is weg. Eens kijken hoe het maandagochtend zal zijn... Veel plezier in onze school dit weekend, Pieten. Hou het wat netjes ;-)


Maandopener december

De leerlingen van het 5e hebben een leuke maandopener in elkaar gestoken. Knap! Proficiat ook aan Aude en Maya die een speciaal diploma hebben gehaald!