vrijdag 21 februari 2014

Europa in klas 5

De leerlingen van klas 5 van juf Heidi kregen de opdracht om in een spreekbeurt een Europees land voor te stellen. Zij maakten gebruik van hun opgedane kennis en opzoekwerk en toonden met behulp van het interactieve bord hun prachtige powerpoints. Knap werk!
Nog enkele foto's vind je hier

De (schoolfeest)tuin van De Wilg


Dankzij het schoolfeest hebben we heel wat bloembollen kunnen kopen. Kijk eens wat een pret we daar al hebben aan beleefd. Rond de rode ronde bank en stapstenen zitten al tientallen bollen in de grond. Ook de bakken en de tuintjes werden vakkundig aangepakt door Erik, onze klusjesman, samen met zijn fantastische helpers. Vaste waarden voor hulp in de tuin en de verzorging van de geiten en kippen zijn Jonas, Robbe, Jens en Yannick. Ze leveren week na week echt prachtig werk voor onze school. Proficiat, jongens! Niels en Hakan dragen nu ook hun steentje bij. Zorgen zij voor de opvolging volgend schooljaar? Ook de andere kinderen genieten van de dieren en het groen op school. Prachtig toch!
Bedankt aan iedereen die ons hier voor heeft gesteund. Zo werken we samen aan een school die echt mooi, "beestig" en groen is!
Meer foto's kan je hier zien.